Helg

Nu är det helg! :) Som det ser ut så är jag ledig hela helgen och det gör mig absolut ingenting kan ja lova.
Ikväll ska jag till Jessica o äta middag, äta godis o kolla på Idol. Sen ska hon få vara så snäll o hjälpa mig fylla i nå papper som ska in till försäkringskassan.
Utöver denna kväll så ska jag ha tvättstugan imorgon 7-14... -och jag vet att de verkar galet en lördag morgon men det fanns faktiskt ingen annan tid och jag vill gärna ha tvättat undan innan Jacke kommer hem med sin tvätthög :) Ska också dejta Johanna imorgon nånting och sen får vi se vad söndagen erbjuder.

Håller på med det här med graviditetspenning nu och funderar hur länge till jag ska jobba men jag har jätte svårt att komma fram till nåt. Det har ju gått riktigt bra att jobba än så länge men dessa två dagar nu så har det känts lite i ryggen.. jag hatar att känna efter och jag hatar att klaga men jag måste ju lyssna på min kropp också. Det lutar iaf åt att jag försöker jobba en månad till och sen ger upp.. men ja, som sagt så har jag sjukt svårt att bestämma mig! :) Jag hade ju tänkt jobba till december men börjar känna att det kanske inte är värt de.. samtidigt vill jag inte gå hemma hur jäkla länge som helst heller för jag vet att jag kommer bli less!

Nu ska jag plocka lite här hemma innan det är dags att bege sig till Jessica.
Ha en bra kväll! :)

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0