Svett och fett

Idag ska vi till Maria och Anders och gratta honom eftersom han fyllde 50 i veckan. Och som vanligt när man ska nånstans så är de rätt jobbigt.. (Jag tänker klaga en del i detta inlägg).. För det första så är det nästan meningslöst att dusha för sen när man ska böja sig ner och ta på sig strumporna så får man en svett-attack av ansträngningen. Sjukt att det är en ansträngning att ta på sig strumporna, men ja, med världens största mage och en massa kilon extra så råkar det faktiskt vara rätt jobbigt. Sen funkar ju jag på det viset att om något inte går som det ska när man är lite tidspressad så blir ju jag jävligt stressad och svettas då ännu mer. Kul att jag duschade bort den gamla svetten så jag kunde producera lite ny till min kropp!

Nästa grej när man ska iväg nånstans såhär är ju att man gärna vill se någolunda vettig ut.. och det borde ju va väldigt lätt att välja kläder eftersom man inte har så himla mycket att välja på. Byxorna är ju lätt, har faktiskt bara två par att välja mellan förutom ett gäng utslitna mjukisbyxor så det är ju inga problem. Men sen.. att hitta en tröja som sitter skönt, man inte svettas ihjäl i och som dessutom ser skaplig ut är inte det lättaste i detta tillstånd. Jag kan säga att större delen av min garderob är för liten då kläderna inte ens täcker magen.
Sen slänger jag ur mig i förtvivlan att vi måste åka o köpa en tröja som jag kan ha på mig idag.. men snälla, vem försöker jag lura? Att gå in i en klädesbutik och tro att jag ska hitta nåt som jag känner mig fin i är inte bara idioi, det lär helt enkelt inte hända.. för det är näst intill omöjligt att känna sig fin just nu.
Summa summarum så vill jag att bäbisen ska komma ut nu, jag vill inte behöva be min sambo om hjälp med strumpor och skor och jag vill kunna stänga min jacka när det blåser som det gör idag. Att vara gravid har såklart sina fördelar och det har väl varit mysigt ibland med sparkar o sådär men nu är det inte roligt längre.

PS. Förlåt att detta blev ett så tråkigt inlägg med en massa klagande men det känns ju faktiskt bättre att få ur sig allt och ärligt talat så tror jag att Jacke är rätt less på mitt tjat :)


Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: Johanna

Såg dig och Jacke på Ica Maxi idag, tyckte att du såg liten ut ;) Men förstår din känsla.. fyfan för att vara gravid och inte kunna göra allt som vanligt och bli helt slut av minsta lilla grej. Hoppas den lille bestämmer sig för att komma snart. (Har ingen aning när den är beräknad så hoppas ju inte den kommer på tok för tidigt)

2011-11-26 @ 21:42:22
URL: http://jordi.blogg.se/
Postat av: Denise

Jag känner igen mig i vad du skriver! Gud de sista veckorna, hur man slet. Allt blev bara jobbigt och besvärligt!

2011-11-28 @ 20:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0