Behövde motivation och inspiration.

Jacke har frågat mig flera gånger varför jag inte uppdaterat bloggen sen Spanien.. men jag har inte haft rätta motivationen och inspirationen. Nu börjar den infinna sig lite. :)

Kan ju börja med veckan i Spanien. 
Resan ner blev lite strulig.. Slutdestinationen med flyg var Sevilla men på vägen dit mellanlandade vi i Madrid. Vi skulle vara i Sevilla klockan 23:45 på natten men flyget från Madrid blev försenat så vi landade inte förrän närmare 01:00. 
Det va ju inte hela världen.. men här kommer problemet:
Vi hade hyrt bil av Avis.. Jacke och pappa hade ringt och pratat med Avis här i Sverige och frågat hur det blir om flyget är försenat eftersom Avis kontoret i Sevilla stänger 24:00. Dom på Avis svarade att det inte alls är något problem, dom får ju flightnumret så dom kommer se att det är försenat och vänta på er. Jo tjena!
Det är möjligt att det funkar så i Sverige.. men inte i Spanien. Det var stängt och igenbommat. Och vi fick inte tag på nån som visste nåt, dessutom vägrar dom ju prata engelska där nere så det va inte det lättaste..
Slutade då med att vi fick sova på nå jävulskt obekväma stolar på flygplatsen.. eller ja, man sov ju inte så jätte mycket men blundade iaf! Avis kontoret öppnade kl 7:00 och när pappa och Jacke gick dit o förklarade problemet för tjejen där så verkade det som att hon inte kunde engelska så bra. Hon sa dock att hon inte jobbade kvällen innan och att dom stänger ju 24. När pappa och Jacke sagt sitt och ska få sina bilar så kan hon helt plötsligt ganska bra engelska, är de inte konstigt? :)

Resten av veckan var dock helt underbar! Vi hade riktigt riktigt bra väder.. varmt och skönt :) Solade en massa, hängde på beachen och åt god mat. Spelade såklart en massa kort också och drack öl o Sangria tills de spruta ur öronen :)



Nuevo Portil.

      


Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0