Nu är de nääära!

Ja det slog mig precis hur nära det är nu.. Om mindre än en vecka borde vi få full tillgång till lägenheten! Då börjar "projekt renovering".. Jacke fråga mig igår om jag klarar av att skruva ihop säng o byrå osv. Mitt svar blev förstås "inte vet jag, har aldrig gjort nåt dylikt iaf". Han kontrade med att då är de på tiden att lära sig! :) Flickan med tummen mitt i handen ska hjälpa till o bygga ihop möbler..kommer säkert hamna till att hjälpa till med självaste renoveringen också, Spännande ;P

Jacksson berättade också idag att hans farmor har gett oss 1000 kronor i inflyttningspresent! Har aldrig träffat damen, men jag tackar och bockar! Hans faster var också vänlig att bidra med 500! Gulliga släkt! :)
På söndag bär det av för oss till Sthlm, ska vara riktigt fyndiga och åka på några olika IKEA och fynda allt vi kan till renoveringen och vårt nya hem! Ser faktiskt fram emot de!
Min snälla far lånar ut bilen för då behöver vi inte betala nån bensin! Britta försökte fixa släpvagn åt oss men tyvärr lyckades det inte. Men konstaterade att de va ganska billigt att hyra så de e lugnt.
Det går bra nu, kompis, det går bra nu!

Imorgon ska jag träna med syrran. Tänkte också försöka ta mig upp i tid och göra de uppgifter vi fick i skolan idag. Lika bra att ta itu med det genast! :)

Ha en bra kväll och godnatt!

Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: Nina

Hej älskade My,jag saknar dig!



Vill du vara snäll o tänka efter igen, jag har ställt upp och visat min kärlek för dig tusentals gånger.

Jag vill känna mig saknad av dig.. ( o Elina )

Jag hoppas att denna tiden gjort gott och inte att jag förlorat dig/er helt.

Är jätteglad för att jag får hålla mig uppdaterad med ditt liv här. Grattis till lägenheten :) Massa kramar / Nina

2009-09-10 @ 05:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0