Boktips

Jag är så sjukt trött idag, fattar inte varför!? Jag har ju sovit..mer än 7 timmar! Och ändå känns de som att ja inte sovit nånting. Skumt. Har ätit frukost och druckit kaffe men känner mig ändå helt slut. Kanske man måste ta en dusch, andas lite frisk luft och dricka mer kaffe för att vakna till liv. För just nu känner jag mig nästan sovande.

Läste ut "Khaled Hosseini - Tusen strålande solar" idag. Fruktansvärt bra bok. Visst att det har tagit mig en stund att läsa den men det är bara för att jag egentligen inte ville att den skulle ta slut för nu har jag ingen bok att läsa :)
Tänkte kolla med svärföräldrarna ikväll om dom har nå boktips (om ja kommer ihåg de).  HUr som helst kan jag säga om ovanstående bok att den är mycket bättre än "Flyga Drake" som Khaled Hosseini också skrivit. Man tror att Flyga drake är bra, men då kan jag säga att den här boken är mycket bättre vilket gör att Flyga drake inte framstår som så bra längre :)


Nu ska jag ta o se om jag kan vakna till liv så ska jag åka ner på stan sen. Ska ju fika med Catha idag :) Spännande :D Hoppas vi har nåt att prata om efter alla år! :) Borde vi ha!

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0