Sorry people

Om det nu finns nån som läser den här bloggen så vet jag hur less man kan bli när de dröjer nån dag mellan skrivningarna. Jag har bara inte haft ork eller lust att skriva, har inte haft mycket att skriva heller...

Idag mår jag rätt bra. Men har fått HÄRLIGA herpesblåssor på munnen..KUL!? Jag brukar kunna få bort dom innan dom slagit ut, men jag antar att de va oundvikligt nu när jag varit så grymt förkyld. Så jag känner mig fantastiskt vacker, INTE!
Igår kväll kunde jag inte sova.. så mycket som snurrade i huvet...en tanke va att jag använt samma kräm mot mina blåssor i över 10 år..undra om dom kommit på nån ny, lite bättre?? :P Tänkte undersöka det idag, ta ett snack med dom på apoteket... dom är för övrigt underbara på apoteket, så kunniga och så tillmötesgående! Tar sig verkligen tid, jag blir så glad av att gå dit :)

Hur som helst så är det idag tisdag, imorgon kommer Jacke hem! :)
Idag ska jag till Emma på Kramer o fixa håret.. sen ska jag fixa lite grejer på stan. Säga upp Ego kortet, hämta ut nya p-piller och så vidare...

Igår hade jag som sagt svårt att somna... tror det var för att det är så nära nu. Jacke kommer hem imorgon!! Sjukt..
Men det som var konstigast var att jag gruvar mig för det... eller ja, mest ser jag fram emot det men samtidigt ligger den där mörka känslan nånstan i mig.. När han varit hemma 10 dagar nu så ska han vara borta minst 10 veckor. 10 veckor, det är dubbelt så lång tid som han varit borta nu. Det är förjävligt.
Det är så javulskt tungt att tänka på och jag försöker att inte tänka på det, men jag gruvar mig.. 10 dagar går så fort men jag tvivlar på att 10 veckor går fort då 5 veckor varat en evighet.
jag hade mardrömmar inatt.. drömde att jag blev sjuk, åkte in på sjukhuset och missade Jackes hemkomst.. låg i en sjukhussal, fast i sängen, och kollade på klockan som slog 16:00 onsdag eftermiddag. Paniken jag kände i drömmen var inte att leka med. jag var galen..på läkarna som inte släppte mig.
Jag lnskar han kunde stanna hemma. Jag saknar nån att prata med. Jag saknar hans närhet. Jag vill ha han nära jämnt.. eller åtminstonde i samma land så man kan ringa om man behöver, skicka ett sms om man behöver.. vad gör man nu när man mår dåligt? Man drar täcket över huvet och förösker glömma. Det är förjävligt.

Nu måste jag göra mig iordning. Ska åka snart..har tid hos Emma kl 10. Hur jag nu kunde vara så korkad och ta den tiden?? Tänkte väl att de ska va skönt o kliva upp tidigt o ha de undanstökat.

Ha en bra dag people.

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0