Helgen!

Helgen har varit mer än till belåtenhet.
Ska försöka sammanfatta den.

Fredag: Jag o Jacke befann oss hemma hos mig med pappa och Britta. Vi åt gott grillat och drack vin, cider o diverse, satt o surra till 3 på natten om de mesta skitsnacket man kan komma på.

Lördag: Jag o Jacke begav oss ut i skogen på Skönviksberget, gick Fantomenstigen och jag blev besviken över att det inte är nån som underhåller den där stigen som man haft så roligt på då man var yngre.
Kvällen spenderade jag till viss del med Anja men också med massa annat folk eftersom vi befann oss på krogen. Jacke va på casinot men dök även han in sen på krogen. Kvällen var riktigt bra! Jag o Anja va nyktra, drack kaffe och va iofs rätt uttråkade en stund men det var övergående och slutade med att vi skrattade som aldrig förr!
Träffade jätte mycket folk som jag inte träffat på länge och det var jätte kul tycker jag.

Söndag: Söndagen blev det inte nå jätte mycket gjort. Vi köpte bingolottor och slog oss ner med dom kl. 19:00. Vann inget men det gör inte så mycket. Själva grejen var rolig iaf! :)

Idag har jag pluggat hela dagen. Vaknade 5:30 då Jacke åkte och kunde inte somna om efter det. Så ett kapitel i boken har jag läst och sedan och skrivit en inlämningsuppgift som jag lämnar in imorgon!
Idag saknar jag också Jacke vääääldigt mycket och vill bara att han ska komma hem snarast!

Men ha en bra kväll hörrni!

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0