gick ju bra

Blev tacobuffé med Carolin, massa surr om gemensamma bekanta, nya som gamla..mest gamla bekanta kanske. Som vanligt.
Det är underligt hur man alltid tar en promenad längs  "Memory Lane" med vissa personer. Varför gör man egentligen det? Är det för att man inte har så pass mycket gemensamt i dagens läge? Eller är det helt enkelt för att minnena man har med denna unika person är bättre än dagsläget? Eller var det bara helt enkelt mer intressant förr?

Hur som helst, det var skoj att umgås me Carolin en stund även om det inte blev en lång stund.. Bra också att man tog sig utanför dörren och gjorde något annat, kanske man kan somna med lite ro i kroppen inatt. Dessutom är jag glad att det blir tidig uppstgning imorgon så jag inte behöver känna mig lika stressad som jag gjorde imorse. Har så svårt att sova ut på morgonen, inte för att jag inte kan utan mer för att jag får sån ångest.
Nu har jag offrat mig några dagar för Jackes skull, för vår skull..sovit ut ordentligt. Men seriöst så blir det grymt skönt att kliva upp tidigt imorgon för nu pallar jag nog inte att sova bort en hel förmiddag till.

Frusna män söker kärlek visas på tv ikväll, så det ska man se då. Jacksson dyker väl in snart gissar jag så han blir väl så illa tvungen att göra mig sällskap i soffan då.

Yees, ha en bra kväll!

Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: Johanna

japp.. typ.. el nåt.. öhhhh haha. fattar dock inte så mye. men vi får la se hur de blir

2008-05-21 @ 19:38:35
URL: http://johaanisch.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0