myspysiga liv

Börjar vara så att jag nämner Mr J ofta här nu men de blir ju så när det bara är han jag umgås med nästan.. Igår iaf så kom han hit.. Vi konstaterade att vi måste försöka göra nåt så man inte slocknar genst. Så vi bestämde oss för ovanlighetens skull för att se en film.. Men denna gång siktade vi in oss på en riktigt bra film så jag skulle hålla mig vaken. Detta var något jag lyckades med rätt länge faktiskt.. Dock när vi flyttade oss från soffan till sängen pga min frusenhet så fick jag större problem att hålla mig vaken.

Imorse vaknade jag tidigt.. cirka 7:30.. Låg o kolla på tv o min kärlek när han sov. Han va lika trött som jag brukar vara varje kväll.. och han va så mysig att ligga o titta på! :)
Lite frukost och tidningen väldigt sent när Jacke äntligen hade vaknat..

Nu är jag hemma. Jacke skulle på nå släktträff-aktigt o köra gokart och sen skulle han ut o svira på stan. Jag ska också ut ikväll trots att jag hade tänkt ta en riktigt lugn kväll. Jag ska ut med Angelica "Agge" och de va ju inte igår man umgicks med henne! Blir Nice! :D

Nu borde jag få lite undanstädat o duscha o grejja innan hon dyker in. Tror ja ska ringa ett samtal till Ninni också o se hur läget är.

Hejdåå mina kära läsare!

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0