Vilka dagar

Nyåret har passerat och vi hade ett riktigt trevligt nyår med Emilie, Johan, barnen, Johanna, Danne och Melissa. 
Lucas och Klara fick feber på nyårsafton och jag tror att dom hade 3 dagarsfeber för nu är febern borta för Lucas och han är prickig över hela kroppen. 
 
Idag har jag suttit och ringt runt om jobb men trots mina tappra försök har jag inte fått tag på dom personer jag skulle ha tag på. Men gör ett nytt försök på måndag och hoppas på det bästa :) 
Har även ringt banken och sett till så att bankbytet är i sin ordning. Har även ändrat konto på försäkringskassan och kollat över min ansökan där så att allt är under kontroll. 
Känns grymt skönt att ha fått en massa sånt här gjort eftersom det är nåt som har legat och gnagt på mig dom senaste dagarna.
 
Vad händer annars?
Vi håller på med ett "maktskifte" här hemma. Lucas har fått bestämma alldeles för mycket över sina sömnrutiner den senaste tiden och det har resulterat i trötta föräldrar och en trött och grinig son. Han kan ha somnat på kvällen vid 20 som vanligt men vaknat cirka en timme senare och fått komma upp och suttit med oss i soffan pga bristande ork.
Så nu är det hårda bud som gäller:
- Kliva upp innan 9 på morgonen.
- Vara vaken till lunch och sova efter lunch ute i vagnen.
- Viktigast av allt: Sova vid 20 på kvällen och sen ligga kvar i sängen och helst sova hela kvällen.
 
Detta är mycket för min egen skull men framför allt för Lucas skull. Han är en mycket gladare och trevligare kille om sovrutinerna funkar bra. Sen för min egen skull så behöver jag nån timme själv på kvällen innan jag lägger mig. Dessutom är det snart dags för dagis.. bara en månad kvar till inskolning och det skulle ju vara trevligt att ha halvhyfsade rutiner tills dess även om dom kanske kommer ändras en del då..
 
Nä, nu ska jag gå ut och hämta ved och få nåt vettigt gjort här hemma.
 
Hej svejs!
 
 

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0