Sova

Lucas har sovit oroligt inatt igen men jag har varit benhård och inte tagit upp han ur hans säng. Klockan 8 vaknade han vilket egentligen var för tidigt med tanke på att han somnade strax före 22 igår.. Trots en massa gnäll höll jag honom iaf vaken till efter lunch och 11.15 somnade han i sin säng. Yes, tänkte jag, hoppas han sover ordentligt nu så vi får nån ordning på rutinerna igen men det var helt klart för mycket begärt för en halvtimme senare var han vaken igen. Jag ska tillägga att han inte sovit nånting på dagarna nästan den här veckan och då har han inte varit så himla rolig att ha och göra med heller.
Hur som helst så gav jag mig sjutton på att han skulle sova så efter 40 minuters vaggande i vagnen somnade han igen och har sovit i över 1 timme nu! 
 
Han är för övrigt relativt pigg, febern är borta men han är fortfarande en aning rosslig/snorig eller nåt. Det låter som att det är näsan för när han har nappen i och sover så låter andningen inte så kul. Får väl hoppas att det går till sig eller att det bryter ut nån gång så han slipper det där. 
 
 

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0