Vilken vecka!

Denna vecka är inte som vanligt på nåt vis. Lucas skolas in på förskolan och det är riktigt roligt och se han där faktiskt. Han är så glad och tycker allting är så intressant. En annan positiv sak är att han nu blivit mycket tröttare och sovit mycket bättre på nätterna den här veckan. Han vaknar fortfarande några ggr per natt men det räcker oftast att man ger han nappen igen och sen är det lugnt. Mycket skönt för oss allihopa! 
 
Negativt den här veckan är att vår ena bil (volvon) gått sönder så det har varit lite pusslande. Men tack vare vår underbara familj så har det löst sig hyffsat smidigt ändå. Idag lämnade vi in andra bilen (passaten) på verkstaden för att fixa fyrhjulsdriten som varit trasig så för tillfället sitter vi helt utan bil. 
Hade iaf turen att få låna Brittas bil både måndag och tisdag. Och igår när vi var in till stan och lämnade igen Brittas bil så fick vi låna med oss Olles bil så vi har haft den idag. Pappa var snäll och hämtade oss idag i Birsta då vi lämnade igen Olles bil och lämnade in Passaten på verkstan. Och imorgon hämtas Jacke av pappa för skjuts till jobbet och Britta hämtar mig och Lucas och kör oss till dagis. På fredag ska Britta också vara snäll och skjutsa till dagis. 
Så nu vet ni hur vi löst det den här veckan, intressant läsning kan jag tänka mig :)
Hur som helst, TUSEN TACK älskade familj för att ni finns!
 
 

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0