Välling

Igår frågade Jacke om det va dags att prova välling och jag sa jaaa, kanske de...
Sen började jag fundera över det här med välling. Vill jag verkligen ge välling i huvudtaget? Visst kan vi prova och se hur det funkar.. men funkar det inte lika bra med att ge gröt på kvällen så småningom? För jag tänker att om vi ska ge välling så får det bli på kvällen bara.
Det är absolut ingen brådska med att besluta det här än eftersom Lucas bara är lite mer än 5 ½ månad men det är värt att börja tänka på iaf :)
Vi tycker ju att det är så kul att prova nya saker med Lucas och se vad han tycker och sådär och han äter ju allt möjligt redan nu.. det har gått fort att byta ut hela måltider och han älskar ju annan mat än ersättningen. Ser han att vi sitter och äter gnäller han om inte han också får nåt. Och hittills har han inte reagerat på nånting. Kan snarare säga att hans mage har blivit bättre sen vi började ge annat än ersättningen.

Ja som sagt.. vi får se hur vi gör med vällingen. Kanske provar att ge av ren nyfikenhet men jag har nog inte tagit ställning till hur jag vill gör med det än :)

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0