No Subject

Kvällen igår blev inte alls som vi tänkt oss. Vi skulle hyra 2 filmer, en komedi o sen nån annan.. Det hela slutade med att komedin som vi skulle ha fick vi aldrig utan hon i kassan gav oss fel film så vi fick en krigsfilm från 95 (som iofs var helt okej) och detta misstag upptäckte vi först då vi kom hem. Den andra filmen som vi faktiskt också trodde skulle va rätt bra var det absolut värdelösaste vi sett.. Det var inte ens nån text, bara finsk text till.. Och det stod att den skulle vara egenlsk men halva filmen pratade dom spanska.. dessutom var det filmat i delad ruta som en dokumentär. Hualigen va vi skratta av irritation! Det gick inte bra för oss helt enkelt!

Idag har jag däremot fått en hel del gjort. Jag steg upp 9:00 o började tvätta, sen packade ja o greja i 3 timmar så nu är det mesta tömt. Nu är de bara några köksgrejer o några skor kvar att packa ner o sen är ja i princip färdig med mitt packande! Känns jäkligt nice! Kan man börja städa lite smått så man inte behöver ha nån brådska med de. Det är ju bara en vecka kvar nu o det känns faktiskt väldigt underligt!

Det är snöstorm där ute så jag har legat en stund på sängen nu o mått så himla bra av att se hur David Duchovny som spelar karaktären Hank Moody i serien Californication försöker ta sig fram i sitt miserabla liv. Fucking Fabulous!

Skulle behöva komma mig iväg o sola idag.. bara jag hittar nån ork till de.. Skulle också behöva ta mig iväg o träna men de har jag egentligen ingen lust till. Bättre att försöka få så mkt gjort som möjligt med den här flytten....


Jajaaa, på återseende people..





Hoc tempore obsequium amicos, veritas odium parit.
I dessa tider när vänner vinns genom smicker, föder sanningen hat.





"Lars Demian - Till den fria kärleken."

Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: kalas-klas

Sa ju de :) Californication :D

2008-01-22 @ 22:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0