Babyvakten

Den här babyvakten kommer säkert komma väl till pass i huset sen där vi kanske inte alltid kommer befinna oss vägg i vägg med Lucas. Vi köpte ju en på Ikea dör typ 250 kr och var nöjda med den.. och visst har den funkat på kortare avstånd men minsta lilla störning så funkar den inte. Så vi har länge tittat på nån annan och nu fick vi iaf 30% på den här så vi slog till. 488 kr betalade vi för den här och det känns som en billig peng för en bra babyvakt.
 
Störningsfri och privat anslutning
DECT-teknik garanterar att det inte förekommer störningar från andra sändningsprodukter, till exempel andra babyvakter, sladdlösa telefoner och mobiltelefoner. Datakryptering ger säker och privat anslutning, så att du kan vara säker på att du är den enda som kan höra ditt barn.

Lugnande och rogivande
Rogivande hjälp så att ditt barn ska somna tryggt och skönt med varmt fridfullt ljus från nattlampan och mjuka vaggvisor. Lugna även din baby genom två-vägs kommunikation var än du är i huset.

Ingen installation
Philips Babyvakt SCD505 är klar att användas med en gång. Bara att plugga in och sätta på den.

Uppladdningsbar trådlös enhet
Räckvidd på 330 m, bälteshållare och halsrem ger fullständig rörlighet i och omkring hemmet. Ett mångsidigt resefodral skyddar babyvakten på resan. Dessutom kan du använda babyvakten i 24 timmar innan du behöver ladda den igen.

Kristallklart ljud
Hör minsta fniss, joller eller hickning med perfekt ljudskärpa. DECT-teknik ger kristallklart ljud av hög kvalitet, så att du kan vara säker på att alltid höra ditt barn.


Lampor tänds för att visa ljudnivån i barnets rum. Även när ljudet är avstängt för föräldraenheten avges en vibrationssignal när ljudet når en viss ljudnivå (som du anger).


Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: Mil

Bra skit de där :)

2012-09-22 @ 08:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0