Underbart

Det har varit en underbar dag ute i Ängom. Att det fläkta lite var bara skönt för jäklar vad varmt det varit :) 
 
Tältet vi fått av John är verkligen helt perfekt. Lucas tycker dessutom att det är jätte roligt att rulla omkring i det. Så han ligger där och roar sig själv medan jag solar, det tycker jag funkar hur bra som helst. 
Man känner sig dock rätt seg nu när man äntligen är hemma. Sitter bara och gruvar mig för att jag måste ta reda på tvätten i tvättstugan men å andra sidan är ju det fort gjort när man väl tagit sig ner dit. 
 
Sen har jag konstaterat än en gång idag att jag verkligen borde skärpa till mig och börja träna så jag får bort lite tjockis mage. Nog för att höfter och ben ser förjävlig ut ändå med alla feta bristningar men det komme rman ju få leva med så det är inte mycket att göra åt. Men det man kan göra nåt åt borde man ju försöka med iaf.. Känns inte helkul och sitta i bikini faktiskt.
Det sjuka med det här är att jag tror inte jag fattat själv hur stor jag faktiskt är nu. För jag känner mig inte särskilt tjock men när jag ser mig själv på kort och sådär så blir jag nästan lite förvånad. Sjukt bra självbild..?
 
Nu ska jag ta och packa upp lite innan Lucas vaknar. 

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0