06.30

06.30 vaknade Lucas och skulle prompt upp då så det var ju bara att pallra sig upp. Och nu resonerar jag som så att om jag ändå klivit upp kan jag lika gärna fortsätta vara uppe. 
Idag kommer jag att ha bilen fast lite mot min vilja. :) Jag är inte så pigg på att åka nånstans och göra nånting egentligen men vi får se vad som händer.
Ska skjutsa Jacke och Emil till golfbanan vid 10.30 och funderade då på att åka till jessica direkt efter då jag ändå är där ute. Tyvärr får jag inte med mig vagnen vilket jag såklart vill ha så Lucas kan sova i den.. vagnen får inte plats med deras golfbagar och golfvagnar. Mest av allt känner jag för att bara åka hem, parkera bilen och promenera ner i parken här nere. Det var jätte skönt att ligga där och läsa en bok i lugn och ro och bara mysa på. Och sen ha nära hem är nästan det bästa :)
 
Ja, vi får se vad jag gör idag. Utomhus bör man ju vara iaf eftersom vädret ska bli fint. Är nästan rädd att missa en fin dag nu efetrsom det kan vara den sista på den här sommaren :)
 

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0