Dåligt

Det har varit dåligt med bloggande från min del på slutet. Har inte haft nån lust att skriva och har kanske inte haft så mkt att skriva om heller.
 
Har iaf gjort lite den här veckan.. I måndags städade vi som ni vet. Eller ja, rensade och plockade undan ordentligt. 
På tisdagen åkte vi ut till Jessica, Kitty och Albin och hängde där halva dagen. Jacke passade på att åka till golfbanan en sväng medan jag och Lucas var kvar hos Jessica.
Det blev en bra dag trots allt. :) Vi skulle gå till lekparken så Albin fick leka av sig och Jessica visste ju en bra stig som vi kunde gå dit.. det var bara det att ingen tänkte på att det har stormat rätt mkt så vart den där stigen tog vägen efter en stund är det ingen som vet. Men vi gick ändå, lyfte vagnarna över fallna träd och kämpade oss igenom allt snår :) Väl framme vid lekparken kommer ett gäng hotfulla svarta moln och det dröjde inte många minuter tills regnet började falla och vi var tvungna att gå tillbaka. 
Händelserik dag hos Jessica ;D
 
Igår åkte vi till Emilie, Stella & Klara och hängde där hela dagen. Johan kom hem på eftermiddagen och startade grillen :) En bra dag blev det. Men det märks på Lucas att han inte är van att "leka" med andra barn. Han vill inte samsas om nånting och blev riktigt sur på Klara så fort hon lekte med nåt. Tur Klara är lugnet själv, hon verkade inte bry sig avsevärt mycket om vår hetsiga kille.
 
Stal den här bilden av Emilie. Bilder från igår.
 
Idag har jag tvättstugan och Jacke är och golfar. När han kommer hem ska vi bara göra oss klara och sådär och sen ska vi åka till hans föräldrar där hans mormor befinner sig. 
 
 

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0