Vi får väl se..

Gårdagens körning gick ju hur bra som helst när den värsta nervositeten äntligen släppt :) Fick många bra tips och det är jag hemskt tacksam för! Hoppas vi kan köra nåt nu när pappa kommer hem, skulle gärna träna på en del som körskoleläraren lärt mig. :) Sen måste jag skärpa till mig lite med teorin, var skit duktig i en vecka o läste varje dag, nu har jag inte öppnat boken på minst 2 dagar.. segpropp.

Har nu lovat mig själv en del förändringar som jag tror att jag kommer ha sjukt svårt att verkligen fixa men det är ju alltid bra att försöka :)
Vi pratade nämligen på jobbet i veckan om hur gammal kroppen egentligen är.. med tanke på rökningen och ingen träning och sådär.. och jag konstaterade att min kropp är nog väldigt mycket äldre än vad den egentligen borde vara :) Har inte riktigt kunnat släppa dom där tankarna så igår bestämde jag mig för att sluta röka och börja träna. Vette tusan hur jag ska klara det eftersom jag verkligen tycker om att röka, men jag ska göra ett tappert försök!
Sjukt ändå hur man kan uttrycka sig sådär: "Jag tycker verkligen om att röka". Galet.

Nu ska jag ta o dra ner på stan.. måste kolla efter ett par nya tränings skor och en ryggsäck så jag kan cykla till gymet med en bra väska på ryggen :)

Sen blir det att jobba mellan 13-21.

Ha en finfin dag!


Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: Maria

Det där kommer du fixa, om du bara bestämmer dig!:-) Säg till om du vill ha hjälp med teorin, var juh inte allt för längesen jag gjorde den:-P

Syster

2011-04-29 @ 10:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0