Jisses

Klev upp 6:30 idag och blev glatt överaskad av att det är ljust ute redan då. Man behöver inte tända en massa lampor och man behöver inte känna sig så trött i mörkret. Fick en riktig energy-boost av ljuset :)

Anledningen till att jag klev var att jag har tvättstugan denna morgon.. Det är säkert många av er som tycker jag verkar tvätta ofta men faktum är att jag tvättar 1 gång/vecka. Det är skönast, det blir lagom mycket tvätt så man hinner tvätta annat om man vill. Som idag tvättar jag min ena vinterjacka, det fanns det tid till eftersom vi inte hade så mycket annan tvätt. :)

Igår fixade vi äntligen garderobsväggen i sovrummet. Nu är alla magneter på plats så alla dörrar är stängda! Jacke har väl inte tyckt att det varit så hög prio men jag har varit så jäkla less på dörrarna som stått på vid gavel HELA tiden.. Så igår fick vi äntligen fingrarna ur och fixade det! :)

I helgen kommer Jackes faster Maggan upp från Stockholm så idag eller imorgon måste jag städa eftersom hon lär ska komma hit o kika. :) Så helgen är lite full faktiskt. Imorgon är det middag hos Jackes föräldrar och på lördag ska vi på fest. En annan faster till Jacke fyller 50 så vi ska på 50-års fest!
Jag har gått o laddat hela veckan.. kommer säkert vara en massa personer som jag aldrig nånsin träffat där och man vill ju göra ett gott intryck. Så frågan är vad jag ska ha för kläder? Något partyaktigt som man har när man är på krogen? Eller något stilrent, typ någon skjorta och lite smycken? Sen är det håret, rakt, vågigt eller lockigt? Mycket volym eller inte? Jag blir helt slut... ;P
Igår kväll kunde jag knappt somna för jag låg och funderade om jag skulle rulla håret i stora spolar så man får stora lockar.. eller om jag skulle platta det..
Har ni förslag så kom med dom genast! :D

Nu ska jag springa ner i tvättstugan igen. See ya!

Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: Johanna

Jag tycker du ska ha en skjorta och fina smycken, vågit hår med lite volym (: Puss, måste ses snart! /Syrran

2010-02-25 @ 12:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0