Hundvakt

Egentligen skulle man kunna börja fundera på om man skulle börja extraknäcka som hundvakt! :) Är i Bispgården nu, kom hit i måndags och ska vara här till torsdag nästa vecka.
Mamma och Lars åkte till Gran Canaria idag så jag ska vara i Utanedebyn och ta hand om djuren. Här uppe finns 2 Grand Danois hundar, 2 hästar och 2 katter. När mamma åkte imorse tog jag itu med allt som skulle göras..
-Hundarna ska få mat och rastas. Bernhards amputerade svans ska bandageras om varje dag och man ska se till att han får i sig medicin. Hästarna och katterna ska ha mat.. ja egentligen är de ingen big deal. Men när man inte har djur hemma i vardagen själv så kändes det helt plötsligt som att jag inte visste vad jag höll på med :)
Tror iaf att det kommer bli en bra vecka här uppe.

På fredag ska Bernhard till veterinären igen på ett återbesök och se om op-såret läker som det ska. Så snälla Britta kommer och hämtar mig och hundarna och skjutsar oss till veterinären. På eftermiddagen åker jag och hundarna upp till skogen igen med Jacke. Han stannar här över helgen och det känns bra :) Mysigt på nå vis. Det är ju verkligen i skogen, det är 5 km till närmaste butik som är en bensinmack, det är inte några nära grannar, det är mest bara lugnt och skönt!

Har tyvärr glömt kameran hemma men får hämta den på fredag. Här får ni 2 bilder på vovvarna iaf!

Nu måste jag nog slänga mig i duschen och sen ska jag fundera på om jag ska äta nåt idag.
See ya! :)

 
Bernhard är den gråa och Ragnar den svarta. Ragnar är bara en valp än så länge och beter sig därefter :)


Bernhard, Lars och Ragnar.

Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: mli

HELVETE vad stor dom är!!! haha!

2010-02-10 @ 20:04:06
URL: http://mlish.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0