Va härligt!

Det är en underbar energi solen och värmen för med sig! :) Igår grillade vi och efter maten satt vi med varsitt glas vin på balkongen tills solen gick ner och vi frös inte ens sekund, myspysigt!

Idag när jag klev upp så bestämde jag mig för att inte starta datorn förrän jag fått något gjort. Så jag satte igång ochc bytte sängkläder, plocka ihop all tvätt som låg runt i lägenheten. Sen började jag sortera alla jäkla grejer som ligger överallt (grejer plockade från pappa och britta och grejer som dragits fram i renoveringen). När jag väl fått lite ordning så sprang jag tre varv upp till vinden och lämnade grejer samt att en del grejer skulle till förrådet i källaren. Har även dammat och dammsugit de fläckar av golvet som går att dammsuga. Får köra en rejäl städning sen när renoveringen är över.

Vi skulle göra klart hallen i söndags tänkte vi men det gick ju bort de då vi upptäckte att det fattades en liten liten bit av recover tapeten. Så idag ska vi handla en rulle till och mera färg och sen satsar vi på att bli klara med det där snarast möjligt.
På lördag hjälper vi Johanna att flytta och sen bör väl Jacksson köra igång i pappas och Brittas lägenhet..och jag och Johanna ska hitta tid för att flyttstäda huset.

Elina och Tobbe kommer upp en helg också innan vi drar till Spain! :) By the way så är det exakt tre veckor kvar nu tills vi åker - JIPPI! :D

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0