Fint serru

Godmorgon people!

Idag skulle jag behöva försöka plugga.. men det känns inte helt rätt att snå tid från renoveringen till det. Har iofs ända till 16 på mig så det ska säkert lösa sig på bästa sätt! Jag ska iaf städa idag igen eftersom alla gick med skorna på runt hel lägenheten och drog runt äckel-dammet från köket. Så städa.. ja det lär man göra i princip varje dag nu! :) Är glad dock om jag slipper vardagsrummet genom att stänga dörren in hit.

Det är iaf skönt det här.. vi behövde det här.
Vi har inte tjafsat ordentligt sen i fredags. Före så tjafsade vi Nästan varje dag och även om det bara var små töntiga tjafs så stal dom energi. Så det kanske var precis det här vi behövde.
Nu behöver vi inte längre ens fundera på vart vi ska sova. Ingen behöver klaga över för lite plats i sängen, eller att just dom skorna man ville ha inte finns på det ställe man sover och framför allt behöver man inte tjafsa så mycket om hur det ska se ut i lägenheten. Jag har hela tiden sagt att jag måste se lägenheten när ja bestämmer mig. Nu ser jag den.. så inge tjafs om de heller! :) Så skönt och harmoniskt för tillfället.

Här ska ni iaf få se lite bilder på lägenheten.. ni kommer se på bilderna Varför vi renoverar!

       

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0