Godkväll!

Min halvtidsbedömning gick bättre än förväntat. Min handledare hade inget ont att säga och det trodde jag iofs inte heller.
Men det bästa av allt var ju det min lärare hade att säga när hon lämnade tillbaka uppgifter och tentor. Hon berättade att jag fått MVG i kursen Etik och Livsfrågor! Kändes riktigt gött! :D Jag blev uppriktigt lycklig. När hon sedan plockade fram Psykiatri-tentan slog mitt hjärta hårt av nervositet.. Kändes ju som att jag hade missat massor på den tentan men hon tyckte den var väl genomförd och att jag kunde vara nöjd med min insats, så ett VG borde vara att vänta på Psykiatri kursen om det fortsätter bra på praktiken! :)
Det har verkligen gått bra för mig i skolan och ändå kan jag känna ibland att jag inte lärt mig ett skit, men det har jag  förmodligen gjort. ibland känns det som jag kan och vet en massa saker! Särskilt när jag diskuterar med mina klasskompisar, då känns det som att man sitter på väldigt mycket vårdkunskaper.
Jag ser inte alls fram emot att sluta skolan om 6 veckor. Känner inte alls för att bli färdig undersköterska/skötare då.. skulle gärna gå ett år till med dessa roliga människor! Jag kommer sakna klassen och skolan väldigt mycket.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och glo på tv.

Godnatt folket!

Lämna gärna ett ord eller två..
Postat av: Johanna

Vad kul att det det går så bra för dig! Var det inte etik och livsfrågor som var så knasigt? puss puss

2009-10-23 @ 08:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0