Torsdag

Idag är det torsdag som ni alla vet. Jag jobbar 7-15 så nu är jag på jobbet, har jobbat på väldigt bra så en liten rast kanske man förtjänar. =) Är idag också så kvick o energisk att jag till och med hittills bara gått trapporna även om ja ska till 4:e våningen, inte åkt hiss en endaste gång än så länge. Det går ju att motionera på jobbet oxå! :)

Emilie vill klippa av mig en bit av mitt hår så hon har nån modell till sitt halvtidsprov.. och NEJ jag vill inte klippa mig.. MEN klart man ställer upp för sin eviga vän! Har hon ingen annan modell så har hon inte de, jag har väl inget att välja på då..

Angelica vill att vi kanske ska gå ut ikväll eftersom de e studenten o allt.. hade ingen som helst lust tidigare.. men just nu känns de som att ett glas vin eller två skulle va rätt gott.. Är dock inte alls nå sugen på krogen, snarare kanske gott sällskap bara.. Ja vi får se.
Längtar iaf till lördag, dels för att Jacke kommer hem men också mycket för att det är fotboll igen då.. Ser fram emot matchen även om jag tror att Spanien spöar Sverige.. tyvärr.

Nu ska jag jobba vidare. Ha en bra dag!

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0