Filmstjärna!

I eftermiddag har de underligt nog varit lite depp... över att filmskådisen Heath Ledger är död. Jag minns så väl när jag blev förälskad i honom.. det måste börja va snart 7 år sen nu då min storasyster visade mig den underbara filmen 10 orsaker att hata dig, nu är denna man död. Underligt - han vart ju bara 28 år.. han va bara 6 år äldre än mig.. ojoj va konstigt. Och ännu mer konstigt är de att jag deppar över en person som jag endast sett på film o i tidningar. Det var ju inte direkt så att jag hade en nära relation med människan och hans skådespelerier är ju inte han så antagligen hade man inte en susning om vem människan va.


Annars så har jag varit rätt aktiv i eftermiddag, packat klart allting sen tog jag mig även iväg o sola! Duktiga jag! =P
Sen blev de kaffe o lite tråderi på HH med Bella - nice as always! Kommer så sakna denna underbara tjej! Vi prata om att fa o simma på fredag o de sku nog va så skönt så skönt så de går ju inte ens att föreställa sig!
Bella fick mig också att fundera över om jag skulle behöva prata ut med en viss person innan jag flyttar så att de inte lämnar nå konstigheter.. på sätt o vis skulle jag verkligen vilja prata så att de kanske blir mindre sura miner än vad det är nu. Samtidigt som de känns som att de kanske inte spelar nån roll längre, som att det kanske inte skulle göra nån större skillnad..
I don't know.

Annars ser jag vansinnit mycke fram emot helgen! Det ska bli helt sjukt skoj o vara ut o veta att de e sista gången på länge.. samtidigt som man kanske kommer känna lite vemod över detta. För även om vi bestämt att vi inte ska ha nån avskedsfest av nåt slag så kanske de blir lite den känslan ändå.
Jaja, anyway så ska de bli helt jätte kul! Och jag bryr mig inte ett dugg om ifall de e nå folk ute eller inte, huvudsaken mina vänner är där o att jag får dansa! Då är jag nöjd!


Nu ska ja på jobbet snart så ja borde börja ställ mig inför de! Ha de great!

Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0