Wannabe

Så less, i fredags var man stendum i huvet och betedde sig som skit..
Det har fått en att tänka efter, Så var det ju väldigt ofta i Finland även om man är betydligt mycket lugnare nu än vad man var då. Men vad får en att agera på detta underliga vis?

Jag har sagt för inte längesen till en som står mig väldigt nära att vi bestämmer själva hur vi ska må, vi bestämmer själva om vi ska ta åt oss av andras beteende.. Jag brukar också säga att vi skapar vårt egna öde och bestämmer alldeles själva hur vi ska bete oss och behandla andra människor.
Men det kanske inte är så enkelt som det låter?
-Klart det inte är!
Men visst måste vi ändå försöka, göra vårt bästa hela tiden? För vårat eget välmående och för andras välmående, kanske ge lite extra i vissa situationer, hur jobbigt det än må kännas just då.

Ingen har sagt att livet är lätt och ingen har sagt att man inte får  må dåligt ibland. Det är förmodligen snarare på det sättet att man får må dåligt ibland, får bete sig lite illa ibland men man får kanske inte kliva över en gräns som finns där nånstans..

Alla ggr ska man förmodligen inte Bita Ihop bara utan kanske snarare Bryta Ihop.. och sen -Gå Vidare.
Och kanske man inte ska fundera så mycket på allt utan kanske bara ta en del saker för vad dom är och kanske handskas med situationerna som uppstår på ett så enkelt sätt som möjligt och inte vrida och vända på allt, men samtidigt tror jag inte att man får släppa allt heller och bara vara, här och nu, man måste nog försöka bibehålla en viss kontroll på ett balanserat vis hela tiden.

Lev varje dag som att det vore din sista, Men gör det med en viss kontroll..



Lämna gärna ett ord eller två..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0